Kandilli Mahallesi İskele Caddesi NO:20/1 34684 Üsküdar İstanbul
Menü
Kandilli Mahallesi İskele Caddesi NO:20/1 34684 Üsküdar İstanbul
Menü

Avrupa İş Ödülleri’nde Türkiye’yi Temsil Edecek Ulusal Şampiyonlar Açıklandı

Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden olan Londra merkezli European Business Awards’ın (Avrupa İş Ödülleri), global yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek “Ulusal Şampiyonlar” Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın katıldığı büyük bir törenle açıklandı.

Daikin Türkiye’nin ana sponsorluğunda, Zeplin Car, RSM Kapital Karden ve Turkish Confectionary and Sweet Promotion Group’un katkılarıyla gerçekleştirilen törende ödül alan şirketler, Avrupa Komisyonu yetkililerinin de katılacağı törende Rubon d’Honneur statüsü için global ödül için yarışacaklar.

İş dünyasından çok sayıda temsilcinin katıldığı törende, Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek Ulusal Şampiyon şirketler şöyle açıklandı:

“Arvento Mobil Sistemler, Cardtek, Pozitron, Erkunt Sanayi, Bonny Food, Anıl Kağıtçılık, Defacto, Avea, Bilkom, Opet, Türkiye Ekonomi Bankası, Rixos Otelleri, DHL Express, TAV Havalimanları, Teknodrom, Summa International, Yıldırım Holding, Mey İçki ve Türk Telekom.”

Euoropean Business Award CEO’su Adrian Tripp, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Bu yıl bu ödüllerin video bileşeni sayesinde bizim uzman seçici heyetimiz tüm Ulusal Finalistler’in  iş stratejileri hakkında oldukça fazla bilgilenme imkanına sahip oldu. Bu sebeple bu yıl karar verme süreci belki de hiç olmadığı kadar fevkalade zorlaştığından artık Ulusal Şampiyon seçilmek olağanüstü istisnai bir ödül haline geldi” diye konuştu.

Yarışmanın Türkiye ana sponsoru Daikin Türkiye’nin CEO’su Hasan Önder ise “Avrupa İş Ödülleri gibi bir organizasyonun ana sponsorluğunu yapmaktan dolayı çok mutluyuz” diye konuştu ve şunları söyledi:

“Daikin’in yenilikçilik, iş mükemmeliyeti ve sürdürülebilir başarı kriterleriyle aynı paralelde hareket erden şirketlerin ödüllendirileceği yarışma, Avrupa’nın en dinamik şirketlerini onurlandırıyor.

Yarışma bizlere küresel piyasaların çetin rekabet koşullarında yüksek büyüme oranları yakalayan Türk şirketlerinin başarısını gösterdi. Bu şirketlerin ticari başarılarından ve yenilikçi yaklaşımlarından çok etkilendik. Avrupa İş Ödülleri ile şirketleri cesaretlendirmekten ve diğer firmaları da teşvik etmekten çok mutluyuz.”.

Ödül törenine katılan ve şirketlere ödüllerini veren Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ise “Sanayici ve işadamlarımızın uluslararası düzeyde gösterdiği başarılar bizler için onur vesilesidir” diye konuştu ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“İşadamlarımız, aynı zamanda bizim yurtdışındaki sesimizdir, elçilerimizdir. İşadamları kültürlerin birbirine dokunmasını sağlar. Bu nedenle siz sanayici ve işadamlarımızın hem ülke içindeki misyonunuz hem de uluslararası bağlarınız toplumun tamamını etkilemekte, yönlendirmektedir.”

Bütün kazananların isimleri 2013 Nisan’ında yapılacak ve tüm Ruban d’Honneur kazananlarının onurlandırılacağı bir Gala ödüller seremonisinde ilan edilecek.

Daha fazla bilgi için lütfen bizimle temasa geçiniz: [email protected] ve 0212 347 4099

www.businessawardseurope.com.

Avrupa Şirket Ödülleri 2012/13 Hakkında:

Avrupa Şirket Ödülleri, Avrupa Birliği’nin dört bir yanında yer alan şirketleri, mükemmellik, en muhteşem uygulama ve inovasyon bakımından onaylamak ve ödüllendirmekle mükelleftir.  Bu rekabete herkes katılabilir ve her endüstriden her ölçekte organizasyonlara kapımız açıktır.

Avrupa Şirket Ödülleri programı, Avrupalı şirketler camiası için üç amaca hizmet etmektedir:

•          İş dünyasını özendirecek örnekler sunmak

•          Bireylerin ve organizasyonların başarılarını kutlamak ve desteklemek

•          Bu istisnai organizasyonlardan dersler çıkartılmasını sağlayacak örnek vakalar ve içerikler sunmak

Başarılı ve müreffeh bir Avrupa’yı ancak inovasyoncu, kudretli ve sürekli büyüyen bir iş dünyası yaratabilir.

Avrupa Şirket Ödülleri kategorileri aşağıdaki gibidir:

  • Başkanın Tercihi
  • UKTI İnovasyon Ödülü
  • Yılın Uluslararası Büyüme Stratejisi Ödülü
  • Millicom Çevresel & Kurumsal Sürdürülebilirlik Ödülü
  • Müşteri Odağı Ödülü
  • Yılın İşvereni Ödülü
  • Yılın RSM Uluslararası Girişimcisi Ödülü
  • İhracat/İthalat Ödülü
  • Infosys Yılın Şirketi Ödülü

Avrupa Şirket Ödülleri’nin Avrupalı Sponsorları, RSM International, Millicom International Cellular, Infosys ve UK Trade & Investment’dır.

 

Bizi Takip Edin