Kandilli Mahallesi İskele Caddesi NO:20/1 34684 Üsküdar İstanbul
Menü
Kandilli Mahallesi İskele Caddesi NO:20/1 34684 Üsküdar İstanbul
Menü

Türkiye'nin En Başarılı 100 StartUp'ı Açıklandı

TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve Endevour Türkiye’nin desteğiyle gerçekleştirilen “Startup 100 Ödül Töreni”nde Türkiye’nin en başarılı 100 startupı açıklandı. Törende, sıralamaya giren “En Başarılı Kadın Startuplar”, “Anadolu Kökenli En Başarılı Startuplar” ve “En Genç Startup” ödülleri sahiplerini buldu.

6 Ocak 2016 – Vodafone’un girişimcilik programı FikirÇarkı, AnadoluJet, İTÜ ARI Teknokent ve DAP Holding sponsorluğunda, Bizz Consulting tarafından TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve Endevour Türkiye’nin desteğiyle gerçekleştirilen “Startup 100 Ödül Töreni”nde Türkiye’nin en başarılı 100 startup’ı açıklandı. Pegasus Hava Taşımacılığı ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin’in de katılım gösterdiği törende, sıralamadaki “En Başarılı İlk 3 Kadın Startup”, “Anadolu Kökenli En Başarılı Startuplar” ve “En genç Startup” ödülleri takdim edildi.

Girişimcilik ekosistemini desteklemek, başarılı örnekleri öne çıkarmak ve yenileri teşvik etmek amacıyla oluşturulan Startup 100 Listesi, Türkiye’de melek yatırımcılardan risk sermayesi şirketlerine, basından bankalara büyük bir kaynak oluşturması hedeflenerek hazırlandı. Liste, sektörün önde gelen 58 isminin katkılarıyla, büyük jüri oylamasıyla gerçekleşti.

En Başarılı İlk 10 Startup

BiTaksi
Paraşüt
Onedio
Getir
Ingenious
Iyzico
Blesh
Peak Games
Zeplin
Visionteractive

En Başarılı İlk 3 Kadın Startup

Zeplin.io
Armut.com
Anne lütfen

Anadolu Kökenli En Başarılı Startuplar:

Infodif – Ankara
Duraktan Taksi – Ankara

En Genç Startup

Scorp

Bizi Takip Edin