Kandilli Mahallesi İskele Caddesi NO:20/1 34684 Üsküdar İstanbul
Menü
Kandilli Mahallesi İskele Caddesi NO:20/1 34684 Üsküdar İstanbul
Menü

Sosyal Marka Zirvesi ’14

SOSYAL MARKA ZİRVESİ 2014, İKİNCİ YILINDA YOĞUN İLGİ VE KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ!

29 Eylül 2014 tarihinde ikincisi düzenlenen Sosyal Marka Zirvesi 14, Grand Wyndham Levent Otel’de  yüksek ilgi ve yoğun katılım ile gerçekleşti.

Coca Cola International Başkanı Ahmet Bozer, Twitter EMEA Marka stratejileri Direktörü Josh Grau, Prizeo Kurucu Ortağı Bryan Baum  ve Penguen Dergisi kurucusu Selçuk Erdem Zirve’de ana konuşmacılar olarak yer aldı.

CMO Paneli’nde Türkiye’nin önde gelen markaların yöneticileri  Türkiye’nin En İyi Markaları” nı konuşulurken, CEO’ların Sosyal Ajandası CEO Paneli’nde CEO’lar gelecek dönemde sosyal medya hedeflerini ve stratejilerini paylaştı.

Zirve’de Coca Cola Internatonal Başkanı Ahmet Bozer Coca Cola’nın tüketici ile nasıl iletişimde olduklarını ve onların ihtiyaçlarına göre geliştirdikleri stratejileri anlattı:

“Eskiden iletişim yapıyorduk şimdi diyalog içinde olmak durumundayız. Her an her yerde iletişim içinde olmalıyız. Dünya genelinde gerçek zamanlı iletişimde olmak çok önemli. Markanın seyri artık tüketicinin kontrolünde. Ürünlerin kişiye özel olması önemli. Biz bunu kutuların üzerine isim yazarak yaptık.”

Prizeo Kurucu Ortağı Bryan Baum, yaratıcı reklam ve Facebook üzerinden yapılan reklamlar ile ilgili katılımcılara görüşlerini ve deneyimlerini aktarırken, Twitter EMEA Marka stratejileri Direktörü Josh Grau, Twitter hakkında bilinmeyen ilginç detayları paylaştı.

Zirve’de ayrıca  Cloudteam Kurucu Ortağı Funda Vural  moderatörlüğüde yönetilen Türkiye’nin en İyi Markaları CMO Paneli’nde   Socialbakers Türkiye&Sub Sahra Afrika Bölge Müdürü Akın Akıncılar , Akbank Dijital İletişim Müdürü Evrim Soner, Migros Marka İletişimi ve CRM Direktörü Kına Demirel, Etiya CTO’su  Serdar Turan ve Alemşah Öztürk  CMO Paneli’nde bir araya geldi.

Serdar Kuzuloğlu moderatörlüğünde  gerçekleşen CEO’s Social Agenda CEO Paneli’nde Nutricia Anne Bebek Beslenmesi Türkiye ve Ortadoğu Bölge Başkanı Çuhadaroğlu, Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu ve Doğa Koleji Genel Müdürü Bünyamin Çelikten yeni dönemde sosyal medya stratejilerini dinleyenler ile paylaştı.

Sosyal Marka Zirvesi 2014, 2. yılında yoğun ilgi ve katılım ile gerçekleşti! TTNET ana sponsorluğu, Akbank stratejik partnerliği, Migros Money Club co-sponsorluğu ve Cloudteam, Daikin, Doğa Koleji, Etiya, Nutricia, P&G, Simit Sarayı ve Vialand destekleri ile düzenlenen etkinlikte tüm sponsorlarımız, konuşmacılarımız ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Bizi Takip Edin